Vardagslyx

Matlåda måste vara något av det mest oglamourösa som finns. Visst går det att hävda att man då får precis det man vill ha och kan se till att maten är hälsosam, men det primära skälet är väl ändå den kostnadsbesparing det är att bära med sig matrester i en plastburk.

För att piffa till det lite brukar jag göra följande:
~ Istället för Kungsörnens spaghetti och snabbmakaroner - spenatpasta, papardelli, bucatini eller någon annan lite glammigare sort
~ Istället för tråkpotatis - blå kongo med cool färg
~ Istället för Trocomare - färska kryddor
~ Färskriven parmesan piffar till det mesta
~ Färsk frukt till efterrätt

Herbs

Det viktigaste är att använda bra råvaror, inte nöja sig med tråkig salladsost utan gå på den riktigt goda och krämiga fetaosten.

I morgon äter jag blå kongo, svampsås med färsk timjan och en vegetarisk biff.



Comments

Comment here

Name:
Remember me

E-mail address:


URL/blog:


Comment:


Trackback