De här dagarna

 
Jag målar om trädgårdsmöbler och har färg från fingertopparna upp till hårbotten. Och så lite på knäna och en förrädisk fläck under strumpan.
 
Jag gräver upp envisa gräsrötter ur rosenrundeln och har tjockt med jord under naglarna. När det kliar lite, på kinden till exempel, så kliar jag och blir jordig även där.
 
Jag har ett projekt med en blanksvart byrå à la pianolack som saknar beslag. All min tankeverksamhet går åt till den där byrån och de där beslagen.
 
Bloggandet får vila ytterligare någon dag.
 
 
Ps. Jo, just det. Jag ligger också på en filt i gräset och läser och märker inte att jag somnat förrän jag vaknar av mina egna snarkningar snusningar.
 Comments
Posted by: Jenny Eriksson

svar: Ponton är en tidning som man kan skicka in texter/foto till om man är under 21 och skriver, sedan väljer de ut vad som publiceras. Så då hade jag turen att komma med :) Jag har givit ut några diktsamlingar men vet inte om jag kan räkna mig som etablerad ännu.

2012-06-21 @ 16:56:38
URL: http://ogonblickochkansla.blogg.se
Posted by: Katarina

Låter helt underbart!
Och jag är inte så säker på att jag snusar... Tror snarare jag snarkar ;)

2012-06-21 @ 21:19:02
URL: http://brakatarina.se
Posted by: frida

sv: tack så mycket, och vad roligt! :)

2012-06-22 @ 01:17:53
URL: http://fridasusanne.blogg.se
Posted by: Camia

Det gör du rätt i, sova på filten alltså. Det är bättre att vakna av snarkningarna än när man känner att drägglet börjar rinna på sidan ;) Glad midsommar!!

2012-06-22 @ 08:53:25
URL: http://divyaspa.blogg.se/
Posted by: Piccolacasa

Dom dagarna alltså. Fullständig lycka och fullkomlighet.

2012-06-23 @ 11:30:39
URL: http://www.piccolacasa.wordpress.com
Posted by: Fröken Tö

Intressant att du lackar den med pianolack! Hur kom du på den idén och vad är det för fördelar med att använda en sådan lack? :) Ha en fortsatt fin dag!

Svar: Jag har skrivit lite otydligt märker jag (för du är inte den enda som frågat). Det är mina poetisk ambitioner kanske... ;-)
Jag har inte lackat den själv, den var svart när jag köpte den. Men jag tyckte att den var blank som ett piano, så det var mest det jag menade.
Linn

2012-06-28 @ 10:55:14
URL: http://lizzzies.blogg.se

Comment here

Name:
Remember me

E-mail address:


URL/blog:


Comment:


Trackback