Featured on Panduro's Blog

 
 
 
Panduro is the place where I go to buy most of crafty equipment. They've got it all; cardstock, glue, fabric, paint, pens, stamps... Basically everything you need! I was so, so happy to see my restyled black tee featured on their blog yesterday.
 
 

 
 
 
 
Panduro kräver väl knappast någon närmare introduktion för er svensktalande? På deras blogg finns nu min pimpade svarta t-shirt. Pysslarens dröm är uppfylld :-) Kika in, vettja!
 Comments
Posted by: CrimsonAnna

Välförtjänt-din topp var väldigt snygg:)

2012-10-03 @ 22:03:50
URL: http://metalanna.blogspot.com
Posted by: creando

Så roligt! Där hörde den hemma :)

2012-10-04 @ 00:59:31
URL: http://creando-kicki.blogspot.se
Posted by: syster Elin

Vad kul! Snyggt jobbat!!

2012-10-04 @ 10:10:46
URL: http://systerelindesign.blogspot.se
Posted by: Piccolacasa

Wiii vilket fint inlägg om din fina topp! Hoppas att du har en bra torsdag! Jag ska snart vara färdig med mina stolpar inför morgonadagens seminarium om allmänna handlingar. Då tänkte jag ta stövlarna och gå ut i trädgården. Behöver lite syre! Det känns förresten bra igen efter diplomeringen. Jag berättade om kursen för min diplomerare som såg allvarligt på det och ville ta upp det med Riks. Inte mig emot, så andra inte råkar ut för det! Självklart ger jag inte upp. Jag ger aldrig upp. Inte om jag bestämt mig. Jag är för stolt. Isf genomför jag det och slutar sedan. Men jag tycker ju att det är kul så jag ska nog stanna. kramen!

Svar: Det är rätta takter. Ge inte upp något som du tycker är kul! Själv har jag packat ryggsäcken och tagit fram kängorna - ska också ge mig ut och få lite syre. Tur att den finns där, naturen. Kram! Och lycka till med seminariet :-)
Linn

Posted by: Piccolacasa

Inne för mellanmål och kom på, om du inte redan tittat på trädgårdsonsdag på webben så gör det. Tareq bygger en suka (namn?) att förvara rotsaker i! Tänkte på dig!

Svar: Åh, det ska jag försöka se! VI har lyckats mindre bra med våra rödbetor. Troligen för varmt i källaren fortfarande...
Linn

2012-10-04 @ 14:37:55
Posted by: Min plats i solen

Vad roligt och så välförtjänt Linn! Heja dig! :)

Kram Lotta

2012-10-04 @ 22:30:21
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Posted by: Sandra

Vad roligt! Det ska jag ta en kik på. Kram S

2012-10-05 @ 09:38:32
URL: http://blueberryroad.blogg.se
Posted by: rebecca

åhh va roligt. Det förtjänar du!

2012-10-10 @ 13:27:51
URL: http://bostromsla.blogspot.com

Comment here

Name:
Remember me

E-mail address:


URL/blog:


Comment:


Trackback