Paint it black!

 
"Ny" byrå från Myrorna, 40 kronor (!).
 

Mitt tidigare så beigebleka sovrum har fått påhälsning av en svart liten byrå, och det kan nog hända att besökaren bestämmer sig för att stanna för vi trivs tillsammans.
 
 
Man tager vad man haver! Svarta små hjärtan i skinn fick bli handtag till byrån.
 
 
Byrån saknade beslag, kanske var det därför den var så hiskeligt billig? Jag kände inte för att åka till nån bygghandel och trängas, så jag började fundera över hur jag kunde lösa problemet på egen hand. Tankarna kretsade kring stora lackade träpärlor, flera knappar i olika färger ovanpå varandra, tofsar och snören. Till slut fick dekorationen på ett par gamla ballerinaskor ett nytt användningsområde. 
 
Vad skulle livet vara utan superlim, förresten?
 
 
Älskar den blanka ytan där pjollerasken och fängelsekatten speglar sig.
 
 
Tranströmer var den förste att flytta in i byrån.
 
 
Kärlek. Ren och skär kärlek.
 
 
Och så gick jag ut i trädgården, innan regnet, och klippte i pion och plymspirea. Jag känner mig så lyckligt lottad som får bo i ett hus med en sådan här trädgård, där allt är planerat och planterat under hundra år eller så. Av någon annan än mig, dessutom.
 
Pionerna är vackra som vilka dyra snittblommor som helst, och jag kan gå ut och ta in stora fång om jag vill för allt det här är mitt, mitt, mitt. Och det finns inte en pionbuske, så jag känner att jag måste snåla, det finns hela sex stycken kraftiga, yviga.
 
Då känner jag mig rik.
 
 

 
 
I bought a new second hand drawer for the bedroom, it was ridiculously cheap (like 6 USD/4.5 EUR). I guess the price had something to do with the lack of grips, but hey, since when is that a problem? I had an old and worn pair of ballerinas with cute little leather details in the shape of a heart. Thanks to super glue I could use these for grips! (Well, not the whole shoe of course, but the hearts...)
 
I also brought in some fresh pink peonies and spirea aruncus from the garden. I just love the fact that I can simply walk outside with the scissor in my hand and bring all these treasures back home!
 Comments
Posted by: Camia

Jättefin byrå! Det känns som jag måste besöka myrorna själv i morgon :) Jag är väldigt dålig på att shoppa second hand, jag vet inte varför, det får bli ändring på det nu!

Svar: OM man nu överhuvudtaget ska shoppa så tycker jag att second hand är grejen. Bland annat för att det finns ett spänningsmoment - man vet aldrig riktigt vad man ska ramla över eller om man överhuvudtaget hittar det man söker.
Linn

2012-06-24 @ 10:07:21
URL: http://divyaspa.blogg.se/
Posted by: Kiwiberries

ooo va fin den var! wow 40 kronor, vilket kap! ;) och din header är ju underbar, verkligen älskar den! kommer absolut hit fler gånger!

sv: jag håller helt med dig, man blir så otroligt glad av allt på indiska, färgerna är otroliga!

2012-06-24 @ 10:37:09
URL: http://kiwiberries.blogg.se
Posted by: CrimsonAnna

Så snyggt med skinnhjärtan och färgen. Den är hårdrock:)

Svar: Vilken härlig kommentar! Tänk att du lyckades hitta hårdrock på den här bloggen. Men det måste vara för att du har ett äkta hårdrockshjärta. Eller kanske för att det finns lite hårdrock i oss alla... ;-)
Linn

2012-06-24 @ 11:06:30
URL: http://metalanna.blogspot.com
Posted by: Johanna

Så fin din byrå blev! Kul att få se det du pysslat med det senaste:-) Och pionerna, underbara! Min favoritblomma, älskar det robust lantliga och de stora knopparna och blommorna och doften...mmmm. Sån lyx att ha så mycket i trädgården!

2012-06-24 @ 19:34:54
URL: http://www.johannasbilder.se/blogg
Posted by: Linnea

Den där Tranströmerboken har jag också. I din byrå passar den bra! :)

2012-06-24 @ 20:32:41
URL: http://www.bokblomma.com
Posted by: mimmie

Påminner mycket om våra sängbord :) Som jag faktiskt tänkte måla om svarta.. Fint :)

2012-06-24 @ 22:07:39
URL: http://smallroom.blogg.se
Posted by: Alycia

Hoppsan råkade visst klicka på skicka innan jag hunnit skriva något.. Hursomhelst, den där katten. Är den ömtålig tro? :)

2012-06-24 @ 22:33:44
URL: http://alycia.webblogg.se
Posted by: Eleonore- Kokboksutmaningen

Oj vilken fin byrå du hittat, vilket fynd :D

2012-06-25 @ 10:02:49
URL: http://fikamed.wordpress.com
Posted by: xenia

Riktigt fin byrå. Kanske att ett besök för mig till myrorna efter detta.

2012-07-02 @ 08:25:02
URL: http://kultursnack.blogg.se

Comment here

Name:
Remember me

E-mail address:


URL/blog:


Comment:


Trackback