Stockholm-Köpenhamn

Halvligger i en bred, mjuk hotellsäng i Köpenhamn, äter Toblerone och fläckar ner de fina, vita sängkläderna. Hade tänkt ägna kvällen åt mina planerade blogginlägg om Parisresan, men istället har jag:
- Köpt och ätit en äcklig Calzone på 7Eleven
- Stått tryckt mot en vägg och pratat i telefon med mamma och sambon (bara där det fanns täckning)
- Lagt en timme på att planera morgondagens resande

I morgon ska jag ta mig från Köpenhamn till Fredricia med tåg. I Fredricia ska jag vara på nåt konferenscenter och lyssna på några föredrag. Verkade hur intressant som helst tills jag upptäckte att agendan ändrats, så jag kommer att missa just de tre föredrag som jag har åkt hit för att  lyssna på eftersom jag måste ta mig tillbaka till Köpenhamn och därefter vidare till Amsterdam.

I Amsterdam är det mässa i två dagar och sen får jag komma hem till sambo och kisse igen.
Comments
Posted by: Annabanan

Sv: Skorna är från Halens. För bättre bild på dem kolla här http://annabanan.blogg.se/2009/january/kollar-varmodet.html#comment eller på Halens sida. Jag gillar dem mkt, väntar bara på ett bra tillfälle att använda dem på riktigt.

2009-03-16 @ 08:11:12
URL: http://annabanan.blogg.se/
Posted by: Annabanan

Haha, jag läste nyss din kommentar om sopsorteringen. Vad duktig du är! Här hemma känns det lite som en kamp mot sambon. "Stopp!! Den där snusdosan går ju som hårdplast!" Jag är nog lite jobbig =)

2009-03-16 @ 09:04:33
URL: http://annabanan.blogg.se/
Posted by: MizthaNguyen (v.

Hejsan! Lust att följa varandras bloggar via bloglovin? isåfall lägg till mig och skriv sedan när du gjort det så kommer jag att lägga till dig direkt när jag ser det, tack och hej :)

2009-03-16 @ 10:18:26
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Comment here

Name:
Remember me

E-mail address:


URL/blog:


Comment:


Trackback