Semester...

Ända in i kaklet, brukar de säga.

Jovars. Jag är nog benägen att hålla med.

Kära nån vad det har varit intensivt den senaste tiden. Jag är tacksam över att ha en sambo som kan täcka upp och rätt lättad över att vi inte har några barn. En personlig assistent, det är vad jag skulle behöva. Någon som såg till att allt det praktiska i mitt privatliv fungerade.

Fast mest av allt behöver jag semester. Jag är en rätt tålig person. Orkar köra ganska hårt. Men nu känner jag hur energin börjar tryta och hur utmaningarna stundtals känns mer tunga än sporrande.

I morgon bär det av.

Indien.


All denna tid

I dag blev jag hämtad på jobbet av sambon som hade varit ute och åkt med bilen. Det innebar hämtning redan vid fem. Rekord!

Jag är uppenbarligen ovan vid att komma hem så tidigt från jobbet. De första 2,5 timmarna efter hemkomst visste jag inte riktigt vad jag skulle göra med all denna tid. Absurd känsla. Eftersom vi inte har nån teve heller är det ännu svårare att slå ihjäl tiden. Men det blev lite matlagning, hemmafix, ett yogapass och vilt googlande inför resan.

Nu hyfsat tidigt i säng för att förhoppningsvis - jag hoppas innerligt - vakna pigg i morgon bitti.

Blå, blå, blå är färgen i mitt huvud

Ännu en lugn och skön helg är snart till ända. Veckorna rusar verkligen fram. Knappt hinner jag gå och lägga mig på söndagkvällen innan det är fredag igen. Kommande vecka ser jag fram emot balettlektion, födelsedagsfirande med familjen i efterskott och så på söndag är det äntligen, äntligen dags. Då ska jag börja dansa Bollywood igen. Har laddat upp den här helgen med att titta på massa sköna bolly-klipp.

I dag blev det lite shopping också, bland annat dessa:

Kavaj 399:-, H&M
Kavaj från H&M, 399:-

Scarves 79,50, H&M
Blå scarves från H&M, 79,50:-

Och så ramlade jag över en svart, enkel kjol (kan aldrig få för många). Den som orkar rota bland reakläderna blir belönad. Fick med mig en somrig djungelklänning och ett par kilklackssandaletter för inga pengar alls. De åker direkt ner i resväskan, nu är det ju inte lång tid kvar innan jag beger mig mot varmare breddgrader...