Bokslukarålder

Jag läser böcker på ett sätt som jag inte gjort sen jag var i den riktiga bokslukaråldern. När inträffade den egentligen? Kanske nån gång kring 10-årsåldern? Jag tillryggalägger bokstav efter bokstav, ord efter ord, sida efter sida snabbare än Schumacher hinna starta sin Ferrari. Knappt har jag hunnit suga och smaka på de inledande meningarna i en roman innan hela boken är utläst.

Men läsa var precis en av de sysselsättningarna jag ville ägna min semester åt. Jag ligger, sitter, står med näsan i en bok, inomhus, utomhus, i sängen, badkaret, vid köksbordet, i bilen...

De senaste dagarna har jag dessutom varit lite krasslig, så några fysiska aktiviteter har det inte blivit tal om. Mycket bättre då att ta det lugnt med en pocketbok i näven.


Bild från guardian.co.uk



Comments
Posted by: Angel

Härligt,min läslust bara försvann hoppas den återkommer snart

2009-08-09 @ 15:27:26
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Posted by: Maria

Läsning är också en av mina bästa grenar. Älskar att läsa på sommaren, gärna deckare och engelska sådana. Den här sommaren har det inte hunnits med så många böcker efs vi har haft så mycket att göra i huset. Jag har bortförhandlat körandet i bilen och läst där istället :)



Just nu läser jag den senaste Peter Robinson om kommisarie Banks "All the Colours of Darkness". Mkt bra måste jag säga. Läser sällan böcker som de du beskrivit ovan, mest för att jag så fullkomligt lever mig in i handlingen och ofta har svårt att släppa såna böcker. Maj-Gull Axelsson är en så författare som bara hänger med efteråt, Alakoski likaså. Tänk va många bra böcker det finns ändå :)

2009-08-09 @ 19:36:07
URL: http://galtoroad.bloggagratis.se

Comment here

Name:
Remember me

E-mail address:


URL/blog:


Comment:


Trackback