Bananplättar
Bananplättar
Jag tycker mig se tecken på en smärre plätthysteri i bloggosfären, och här kommer jag, lite så där på efterkälken, med mina bananplättar.
Bananplättar
4 stycken
1 banan
1 ägg
Mosa och rör ihop till en smet. Stek i lite olja på medelvärme, 2 msk smet/plätt, i ett par minuter på vardera sida. I teflonpanna geggar det inte alls fast, det kan jag gå i god för.
Serveringsförslag:
♥ Medelhavsyoghurt, kiwi och citronmeliss
♥ Kesella, kanel och äpple
Den här plätten är inte riktigt lika god som kesoplätten, men i gengäld rackarns busenkel att svänga ihop.
Comments
Posted by: sofiahassan - Civilingenjörsstudent
vad gott det ser ut o vara :)
Posted by: sofiahassan - Civilingenjörsstudent
ska man göra en smet också och röra ihop det?
Posted by: syster Elin
Säkert gott, men vågar jag prova? Ser framför mig hur det bara ska kleta fast i stekpannan... men om man steker försiktigt kanske. Nyttigt med banan och ägg!
Posted by: Sofia
Lät och såg ut som ett gott mellanmål! Får ta och prova nån gång.
Posted by: Fröken Prickig
Det där verkade gott, ska jag testa!
Trackback