Winter Salad
Har man tur i form av t.ex. ekolåda eller odlande vänner så blir det nog jättegott att byta ut spenaten mot mangold. Som bonus blir det väldigt vackert. Grönkål kan vara gott också :)
Ser otroligt gott ut!
Nu blev jag sugen på lunch. Börjar bli dags antar jag :)
Kram
Ser väldigt gott ut! Själv undviker jag potatis, men det går ju att använda resten och dryga ut med något annat :)
Kramar
Mmm, min sorts mat, I like!
Det är så vackert! Och gott ser det ut också!
Jag kan tänka mig att vi till och med behöver mer grönsaker på den här sidan av året.
Ser jättegott ut. Förr brukade jag göra något liknande med potatis, soltorkade tomater, rucola och valnötter. En vinägrett över och lite riven parmesan. Men jag ska testa din variant.
The winter are months are SO difficult for picture taking!! This is my first winter blogging, and I've been struggling with this the last couple of weeks. I love love winter salads. We have so much squash growing here that we eat it in everything, even salad. Cubed and baked on top of some greens. YUM! Never heard of egg yolk salad dressing before. I'll have to try it. :)
Trish
www.jellybonesblog.blogspot.com
This salad looks so good and hearty. Perfect for winter. I also have a hard time taking pictures in winter too. So few hours of daylight. It's always dark now when I get home from work. My blog is definitly taking on a darker and moodier look this winter. So it goes...
herre jissene vad gott det såg ut!!! Får nog ta och provas till helgen!
Och som jag fnissade åt din kommentar :-). Svaret var nej, man kan inte äta för många clementiner (min bror käkade 14st inom en timme en gång, är inte säker på att han håller med dock)
vilken underbar sallad, den ser helt underbar ut :-)
kram Åsa
Åh mums! & så fin header du har. ♥
Så gott det ser ut! Jättebr tips! Men ska rödlöken också koka? Eller var det bara potatisen och morötterna?