Scrambled Eggs for Breakfast
- 2 organic eggs
- 2 tbsp cream
- A pinch of salt
- 4-5 drops of truffle oil
- Finely grated Parmesan
- 2 ekologiska ägg
- 2 msk grädde
- En nypa salt
- 4-5 droppar tryffelolja
- Finriven parmesan
Mmm, så gott det låter! Och ser ut!
Här är äggröra mer lördagsfrukost och då skall det vara vitlök, tomatpuré och slantad ölkorv i om pojkarna får bestämma.
Tryffelolja och parmesan lät dock väldigt, väldigt gott!
Äggröra är verkligen super gott. Ibland när jag ätit för mycket ägg tänker jag tillbaka då det stod i tidningar om att för mycket ägg kan ge högt kolesterol. Jag tror inte på den gamla informationen... men jag tänker tillbaka till det ändå. =) Min favorit är äggröra med grönsaker och massa chili. Kram kram
Jaa, det där ser ju onekligen väldigt trevligt ut. Sånt borde man verkligen unna sig oftare.
Jag älskar också äggröra till frukost! Brukar också alltid ha grädde i min, och ibland ost, men har aldrig provat med tryffelolja... det låter spännande!
I totally love eggs for breakfast, every which way. They are so light and healthy for you!
Underbara foton, fin inspiration!
Måste nog göra äggröra, fast måste komplettera med tryffelolja. Låter gott!
Visar några bilder från Nepal imorgon :-)
Ha en fin vecka// Lissen
ägg är bäst!
Det där med parmesan ska jag till mig som ett fint tips. Det skulle behövas en tillpiffning av min dagliga äggröra :)
yum! eggs during the week are a nice treat! so delicious.
Ja äggröra är verkligen gott till frukost! För mig blir det (tyvärr) en grej jag lagar till främst på helgen, jag hinner inte annars.
Annars är smoothie med bär, honung och naturell yoghurt gott till frukost. Eller kanske bovetegröt med nötter/frukt? Jag älskar att göra blåbärsgröt på morgonen annars :D Det är ju faktiskt supergott!
Välkommen tillbaka till bloggvärlden. jag har saknat dig!
Ja det blir lätt en hel del ägg i veckan, men som du säger... en kanon källa till protein.Proteinfrukostar är oftast det bästa alternativet, istället för massa kolhydrater, det håller ordning på blodsockret under dagen.
Jag minns inte, men åt du fisk eller var du "hel" vegetarian? =) Jag har ju slutat äta kött efter semestern men jag äter fisk och skaldjur. Än så länge saknar jag inte kött alls.
Spenat (den hårda varienten som finns på sommaren) och chili är en av mina favoriter.
Kram kram
Ägg är fantastiskt i alla dess former!
Den godaste äggröran åt jag på ett litet frukostställe i Malaysia - jag och min familj skulle på en tredagarstripp till djungeln och bussen stannade så att alla skulle kunna äta. Stället var pittoreskt, rökigt och tallrikarna i färgglad plast. Och herregud vad goda äggen var. Otroligt.
Å så gott det lät! Måste testas :-)
Vår vardagsfrukost består av smoothie med banan, frysta bär, lite vaniljyoggi, mjölk och havremjölk. En smörgås till det och vi är mätta fram till lunch!
Variation är ju dock alltid bra då man lätt fastnar i en vana.
Kram!
Nej det är tillsvidare, har inte satt något slutdatum. Men ska till UK i april och då vill jag äta en sunday roast som är en riktig tradition för engelsmännen och mig. =) Men vi får se. Ett problem är ju bara att min karl är en kött ätare som inte äter grönsaker... så om vi ska laga mat tillsammans blir det fisk. Inte så mycket alternativ alltså. Men ibland äter han mina grönsaksgryter. =)
Vi har varit tillsammans i 5 år och han har inte börjat äta några nya grönsaker... men frukt i mängder.
Nä jag är inte så stenhård, följer bara magkänslan och min egen vilja. =)
Kolhydrater och sås kan vi äta samma, sen får han äta kött och jag fisk & sallad. Men än så länge har det gått ganska bra. Det har blivit mycket fisk helt enkelt. =) Grytor där grönsakerna kokar sönder fungerar bättre. HiHi..låter som jag pratar om ett barn. =) Kram
Haha.. så sant! Män är barn hela livet och det är ju också bra så att barnasinnet finns kvar. =)Jag vill alltid ha kvar mitt barnasinne... ibland finns det där... men inte lika ofta som när jag var 10 år. =)
Åh äggröra var länge sen, men gott är det! Vilken lyxig äggröra sen då:-)
Men så gott, kanske ska slänga ihop en nu:)