Low Carb Waffles
Yield: Makes 4-5 waffles
0.4 cup almond powder
1 teaspoon baking soda
2 teaspoon psyllium powder
A pinch of salt
30 g melted butter
2 egg
0.4 cup sparkling water
4-5 stycken
1 tsk bakpulver
2 tsk fiberhusk
En nypa salt
30 gram smält smör
2 ägg
1 dl kolsyrat vatten
Våfflor är härliga grejer det! Här är sur grädde ett måste i smeten, annars kommer inte den där riktiga våffelsmaken fram.
Jag har hittills bara testat pannkakor som är gjord på mandelsmjöj, grädde, mjölk och ägg. Jag är inte så kräsen, de är OK men får inte mer än en gräddklick av fem möjliga. Det här lät bättre! Får det ska jag testa på måndag! Tack och trevlig Earth Hour!
Jag är också så himla förtjust i våfflor! Extra roligt att ditt recept är mjölkfritt också, eftersom jag är allergisk. Det ska provas! Måste bara köpa ett nytt våffeljärn istället för det som gick mitt itu häromdagen :-/
Kram!
Tack för påminnelsen! Dagens lunch är fixad :)
Åh våfflor gjorde jag också igår. Men med sllad som tillbehör. Får prova din variant nästa gång. Ser himla mumigt ut nämligen!
Hej Hej, Grattis... du har fått en bloggutmärkelse på min blogg. Kika gärna in för att se vad det innebär! =) Kram
Haha är det därför vi har våffeldag, där ser man, ja man lär sig något nytt varje dag. Trevligt att träffa dig in real life förresten, helt glömt bort att säga hej till dig efter att jag kom hem. Kram!
Vilket spännande recept! Och våfflor är ju ljuvligt gott!
Vilket bra recept,måste testas. Såg smarriga ut!!
Kram Lotta
Jag lovar, ska ge dig en recension vid tillfälle. Den store mannen hann före i våffelgräddningen och jag fuskade med de vanliga.
Blir alltid lika lycklig när jag kommer över en sådan här inspirerande blogg! Kvällens läsning är räddad!
gött=)